Γιατί Σε Εμάς

Είστε εδώ

 

Γιατί σε εμάς

 

  • Γιατί είμαστε από τις πρώτες επιχειρήσεις του κλάδου παγκοσμίως που εφάρμοσε νέες μεθόδους επισκευής φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών (reballing) και διέθεσε υπηρεσίες επισκευής κάρτας γραφικών και μητρικής με την αποστολή μόνο του προβληματικού εξαρτήματος στη διεθνή αγορά του ebay.com

  •  Γιατί έχουμε τον πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό (αυτόματοι σταθμοί επεξεργασίας Bga Εξαρτημάτων, clean room, κλπ. ) και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό ( PHD ερευνητής μηχανικός, ηλεκτρονικοί, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, τεχνικοί υπολογιστών)

  • Επειδή είμαστε η μοναδική ελληνική επιχείρηση του κλάδου που έχει ολοκληρώσει 2 ερευνητικά έργα (2012-2015) με συνολικό προϋπολογισμό 220,000 και αφορούν την επισκευή υπολογιστών και την ανάκτηση δεδομένων.
  • Γιατί συνεχίζουμε την επιστημονική έρευνα πάνω στα αντικείμενα δραστηριότητάς μας με μοναδικό σκοπό την επίλυση των  προβλημάτων που εμφανίζονται αλλά και την δημιουργία Πράσινων Υπηρεσιών για ένα φιλικότερο περιβάλλον.
  • Γιατί για τις υπηρεσίες που παρέχουμε και τα προϊόντα που παράγουμε έχουμε κατοχυρωμένα πνευματικά δικαιώματα και διακρίσεις (Βραβείο Καινοτομίας 2014, Β.Ε.Θ).
  • Γιατί παρέχουμε για τις επισκευές μας την μεγαλύτερη δυνατή εγγύηση.
  • Γιατί έχουμε τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς 
  • Γιατί παρέχουμε δωρεάν  έλεγχο και εκτίμηση κόστους επισκευής.
  • Γιατί χάρη στην ποιότητας των υπηρεσιών και των προιόντων μας έχουμε κερδίσει το σεβασμό και την συνεργασία όχι μόνο των εγχώριων καταναλωτών αλλά και αυτών του εξωτερικού παγκοσμίως.

 

    Αξιολογήσεις πελατών μας στο ebay.com

http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&userid=www.computer-systems.gr

 

    Αξιολογήσεις πελατών μας στο Amazon.com

https://www.amazon.com/sp?_encoding=UTF8&asin=&isAmazonFulfilled=1&isCBA=&marketplaceID=ATVPDKIKX0DER&orderID=&seller=A1Z22TKU6DV9GE&tab=&vasStoreID=

 

    Αξιολογίσεις πελατών μας στο Amazon.co.uk

https://www.amazon.co.uk/gp/aag/main?ie=UTF8&asin=&isAmazonFulfilled=1&isCBA=&marketplaceID=A1F83G8C2ARO7P&orderID=&protocol=current&seller=A1EUF5BGN8IOEJ&sshmPath=

 

    Αξιολογήσεις πελατών μας στο Amazon.fr

https://www.amazon.fr/gp/aag/main?ie=UTF8&asin=&isAmazonFulfilled=1&isCBA=&marketplaceID=A13V1IB3VIYZZH&orderID=&protocol=current&seller=A1EUF5BGN8IOEJ&sshmPath=

Επισκευάζουμε

Σχετικά με εμάς

Στην Computer Systems προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής και ανάκτησης δεδομένων από το 2008. Είμαστε η μοναδική επιχείρηση που έχει συγχρηματοδοτηθεί από την Ελλάδα και την Ε.Ε με σκοπό την έρευνα σχετικά με την ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένα αποθηκευτικά μέσα και τις μεθόδους επισκευής BGA. Ως αποτέλεσμα της ερευνητικής εργασίας μας μπορούμε να προσφέρουμε το υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας σε όλες τις υπηρεσίες μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Προσφέρουμε επίσης επαγγελματικό εξοπλισμό, εκπαίδευση, υποστήριξη και αναλώσιμα υλικά για τα εργαστήρια επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών. Από απλούς πελάτες που θέλουν να επισκευάσουν απλά ένα σπασμένο iPhone μέχρι καταστήματα αλυσίδας που θέλουν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο εργαστηρίων επισκευής, η Computer Systems μπορεί να προσφέρει τις καλύτερες ολοκληρωμένες λύσεις.

Φόρμα Επικοινωνίας