Εξοπλισμός & Εκπαίδευση

Είστε εδώ

    Η Computer-Systems είναι από τις πρώτες ελληνικές επιχειρήσεις επισκευής φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών η οποία από την αρχή της λειτουργίας της εστίασε και εξειδικεύτηκε στην επισκευή laptop με την μέθοδο του reballing. 

    Η τεχνογνωσία της σε συνδυασμό με την έρευνα που πραγματοποίησε συγχρηματοδοτούμενη από την Ελλάδα και την E.E την οδήγησε στην δημιουργία δικής της μεθόδου επισκευής κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (Η01L 21/48,B41C 1/14,H05K 3/12).

     Η επιχείρηση έχει την δυνατότητα να προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο εκπαίδευση πάνω στην διαδικασία του reballing. H εκπαίδευση παρέχεται εντός του εργαστηρίου της από εξειδικευμένο ηλεκτρονικό και ηλεκτρολόγο μηχανικό χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό και τα αναλώσιμα του εργαστηρίου. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης παρέχεται και ανάλογη βεβαίωση.

   Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα επικοινωνίας τις εργάσιμες ώρες και ημέρες της επιχείρησης ή να στείλουν e mail για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις ή απορίες.

    Συστήνεται οι ενδιαφερόμενοι να έχουν γνώσεις ηλεκτρονικής καθώς εκπαίδευση  στο αντικείμενο αυτό δεν είναι δυνατό να προσφερθεί.

Επισκευάζουμε

Σχετικά με εμάς

Στην Computer Systems προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής και ανάκτησης δεδομένων από το 2008. Είμαστε η μοναδική επιχείρηση που έχει συγχρηματοδοτηθεί από την Ελλάδα και την Ε.Ε με σκοπό την έρευνα σχετικά με την ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένα αποθηκευτικά μέσα και τις μεθόδους επισκευής BGA. Ως αποτέλεσμα της ερευνητικής εργασίας μας μπορούμε να προσφέρουμε το υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας σε όλες τις υπηρεσίες μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Προσφέρουμε επίσης επαγγελματικό εξοπλισμό, εκπαίδευση, υποστήριξη και αναλώσιμα υλικά για τα εργαστήρια επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών. Από απλούς πελάτες που θέλουν να επισκευάσουν απλά ένα σπασμένο iPhone μέχρι καταστήματα αλυσίδας που θέλουν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο εργαστηρίων επισκευής, η Computer Systems μπορεί να προσφέρει τις καλύτερες ολοκληρωμένες λύσεις.

Φόρμα Επικοινωνίας